Behandling

Jag jobbar utifrån ett helhetsmässigt hälsoperspektiv där vi tar hänsyn till vardaglig kost, näring, träning, miljö och energi mm för att du ska kunna hitta en god hälsobalans. Har du problem med hälsan är det av stor vikt att hitta orsaken/orsakerna till detta,  så att du själv kan ta kommandot och sätta fart mot en optimal hälsa – så snabbt som bara möjligt.

Första  besöket tar cirka 1 1/2 –  2 timmar.  Här kartlägger vi tillsammans din nuvarande hälsosituation och livsstil samt gör en medicinsk scanning med Es Teck scanner och analyserar resultaten,  och/eller gör en Shamansk behandling där vi jobbar på fler plan än enbart den fysiska kroppen.  Många gånger finns orsaker till ohälsa i form av känslomässiga eller själsliga obalanser mm och med hjälp av shamanska tekniker kan vi börja balansera dessa delar.  Oavsett vilken behandling du väljer utformar vi sedan en  fungerande behandlingsplan för din vardag.  Tänk på att det är bra om du innan vi träffas funderar på vad du önskar med besöket.

Jag jobbar också med  F-scan Frekvens-scanner och utifrån denna frekvensmässiga screening får vi vid behov en uppfattning om eventuella mikrobiologiska belastningar såsom tex candida infektioner, parasitöverväxt osv.  Jag behandlar dessa med Ört- och Näringsmedicin och vissa homeopatiska medel, samt individuellt anpassad kostrådgivning .

Normalt brukar återbesök bokas in inom 4-8 veckor, men i vissa fall även tidigare eller senare beroende på hur vi lägger upp behandlingsplanen och vilka obalanser som finns.

*läs gärna mer om hur Es Teck scanner samt F-scan Scanner mm fungerar under de olika behandlingsflikarna

OBS!
 Vid avbokning/ombokning gäller 24 timmargräns. Behöver du boka av /om bör du höra av dig till mig senast 24 timmar innan och helst mycket tidigare.  I annat fall debiteras fullt pris.

8944185475102